OM KOED

jytte-sh2Succesrig kursusleder og foredragsholder

Grundstenene I Kristine Koeds succesrige virksomhed er en knivskarp forretningsforståelse, konstant videreuddannelse og solid erhvervserfaring i krydsfeltet IT og forretning.

Gennem de sidste 16 år har Kristine brugt sin omfattende viden om ledelse på top plan og CIO og IT-chef niveau samt ledelses erfaring, uddannelse samt psykologi til at støtte og uddanne hjælpe ledere og organisationer med at udvikle sig og opnå endnu bedre resultater.

Certificeret og erfaren executive coach

Kristine Koed er certificeret executive Coach fra England med speciale i senior C level coaching. Suppleret med studier i erhvervspsykologi og en uddannelse i psykoterapi.

Kristine Koeds uddannelse lagt sammen med ledererfaring fra det private erhvervsliv, giver en optimal og bred kombination af uddannelse og erfaring i rollerne som coach, rådgiver og designer af effektiv og målrettet udvikling af direktion, ledere og organisationer.

Specialist og forsker i stress og arbejdsnarkomani

Efter selv at være blevet ramt af stress og arbejdsnarkomani, har Kristine Koed vendt sine erfaringer til et troværdigt og konstruktivt bidrag til håndtering og bevidsthed om, hvordan man forebygger og håndterer stress, samt hvordan man kommer ud af arbejdsafhængighed.

2 spor, unik kombination – dobbelt styrke

Kristine Koeds force er mange års erfaring som leder og drivkraft på uddannelser indenfor ledelse og organisations udvikling kombineret med formidling og anvendelse af specialiseret viden om psykologi og work-life balance.

Denne unikke kombination lægger dobbelt styrke bag Kristines evne til at forstå især videnstunge virksomheder, afkode deres udfordringer og give dem værktøjer til at løse dem.

Kunderne fortæller bl.a., at Kristine har flyttet grænser i organisationen, som har betydet bedre samarbejde, færre sygedage og bedre arbejdsklima – samtidig med at de har nået resultatfremgang.

Indlevelse og fokus

Kristine Koeds undervisningsform er direkte, dynamisk og inspirerende og målrettet mod at skabe konkrete resultater. Foredrag, kurser og uddannelser bliver aldrig metervarer, og menneskelig og forretningsmæssig forståelse går altid op i en højere enhed.

Ring i dag på 22744300 hvis du har spørgsmål til Kristine Koed.

Skriv en kommentar